BMC Tuğra Euro 6 Adblue İptal Emülatörü Ne İşe Yarar ?

Kategori: Genel Tarih:

BMC Tuğra Euro 6 Adblue İptal Emülatörü

İlerleyen teknolojik gelişmeler otomotiv sektöründe büyük yankı uyandırmaya devam etmektedir. Yazılarımızda incelikle değindiğimiz teknolojik ilerlemelerin otomotiv sektöründe araçlarla ilgili herhangi bir konuda geliştirilmiş olan cihazların kullanımına olanak sunması, üretici firmaları doğru sonuçlar elde edilebileceği ve düşük maliyetli ürünler tasarlayabileceği konusunda cesaretlendirmektedir.  Araç sahipleri ve sürücülerin en çok endişelendiği nokta araçların güvenliği ve bakımı hakkında bir problemle karşılaşılması olabilmektedir. Bunu önlemek için piyasaya birçok cihaz sürülmüştür. Üretici markalar, teknolojinin gelişmesiyle her bir aracın yeni versiyonunu tanıdığımız son dönemlerde araçların bu yeni versiyonlarına uygun cihaz geliştirerek hizmet politikalarını günlük gelişmeleri takip ederek geliştirmektedirler. Oto servis / tamirhaneler veya garajlarda yetkili kişilerin kullanmaya özen gösterdiği bu cihaz çeşitleri servislere vb. götürdüğünüz araçlarınız üzerinde hassas bir şekilde kullanılmakta ve en doğru sonuçlar tarafınıza iletilmektedir. Son derece teknolojik olan bu ürünler yalnızca doğru sonuçlar vermekle kalmaz, aracınıza ait işlemleri en kısa sürede tespit ederek zamanınızdan tasarruf etmenizi sağlar. 

Bu yazımızda ağır vasıta araçlarda Adblue sistemini geçersiz kılmak üzerine üretilmiş olan BMC Tuğra Euro 6 Adblue İptal Emülatörü hakkında bilgilere yer veriyor olacağız. Cihaz, araçta bulunan Adblue sistemini elektronik olarak yok saymaktadır. Peki nedir bu Adblue? Adblue, dizel motorlu araçların emisyon değerlerini düşürmek için kullanılmaktadır. Ayrıca bu sıvı %32,5 seviyesinde temizlenmiş ve %67,5 seviyesinde saf sudan oluşmaktadır. Bu emisyon sıvısı genellikle SCR sistemine sahip araçlarda kullanılmaktadır ve egzoz gazında bulunan NO’nun azaltılmasını sağlamaktadır. Adblue iptal emülatörü, yolculuk sırasında adblue sıvısının bulunamadığı yerlerde bu soruna geçici bir çözüm olması amacıyla tasarlanmıştır.  Türkiye’de kullanımına çoğunlukla rastladığımız BMC Tuğra Euro 6 motorlu araçların adblue arızası vermesi sizlere maddi açıdan zorluk yaşatabilmektedir. Kolaylıkla montajı yapılabilen Adblue iptal cihazı düşük maliyetli bir yol izlemenizi sağlamakta ve zamanınızı boşa harcamanızın önüne geçmektedir. BMC Tuğra Euro 6 Adblue İptal Emülatörü’nün montajı aracın motor beyni olan ECU’ya ya da Adblue ünitesinin belirli noktalarına yapılmaktadır. Montaj bitiminde aracın Adblue sistemi devre dışı bırakılmaktadır. Devre dışı bırakılan diğer sistemler; Adblue NOx sensörü, DPF sistemi, DPF sıcaklık sensörleri, DPF rejenerasyonu…  Adblue iptal cihazı aracın hiçbir fonksiyonuna zarar vermemektedir. Sensörleri titiz bir şekilde takip etmeye devam edebilirsiniz. Montaj sonrasında aracınızda adblue seviye sensörünü aynı seviyede göreceksiniz. Bu kullanışlı ve güvenilir cihaz sayesinde araçlarınızda sürekli arızalanan adblue sistemini sonlandırarak araç sağlığınızın devamlılığını sağlayacak ve yolculuk sırasında zorluk yaşamayacaksınız. 

BMC Tuğra Euro 6 Adblue İptal Emülatörü hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşabilir ve satın alma işlemlerinizi Sailteknoloji.com ve canbusemulator.com sitemiz üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. 

Yorumlar

Yorum Yazın