Ford Euro 5 Adblue İptal Emülatörünün Faydaları

Kategori: Genel Tarih:

Araçlarınızdan biri uzun yol için hareket haline geçtiğinde aracı kullanan şoför ve araç hakkında endişelenmeniz kadar doğal bir şey yoktur.

Araçlarınızdan biri uzun yol için hareket haline geçtiğinde aracı kullanan şoför ve araç hakkında endişelenmeniz kadar doğal bir şey yoktur. Herhangi bir seyahatin olumlu ve güvenli bir şekilde sonlanıp sonlanmayacağını, iş için kullanılan araçların zamanında ulaşılması gereken hedefe varıp varmadıklarını merak eder ve kontrol etmek istersiniz. İlerleyen teknolojik gelişmeler aracılığıyla yolculuk sırasında olan araçlarınızı uzaktan takip etmek artık çok kolay. Bu konuda önemli olan aracı kullanan kişinin yol sırasında karşılaştığı bir problemin üstesinden nasıl geldiğidir. Takip ve tespit imkanı sunan teknolojik araçların yanı sıra problemi ön gören ve problem esnasında zorluk yaşanmaması için hizmete sunulmuş cihazlar da mevcuttur. Teknolojik gelişmeleri göz önünde bulundurarak son model araçların gelişimini amaçlayan firmalara paralel olarak otomotiv sektöründe adını duyurmakta olan üreticiler, yardımcı pek çok ürün tasarlamaya devam etmektedir. Bu üreticilerin ortak bir amacının, zamandan tasarruf ederek doğru sonuçları nokta atışı bir şekilde en kısa sürede tespit edip önlemek olduğu söylenebilmektedir. Bu yazımızda kamyon, tır, otobüs gibi araçlar için kurtarıcı olan Ford Euro 5 Adblue İptal Emülatörü hakkında bilgilere yer vereceğiz .

Öncelikle Adblue, bir dizel egzoz sıvısıdır ve SCR sistemi bulunan taşıtların egzozundan çıkan gazların emisyonunu azaltmak amacıyla kullanılmaktadır. Özellikle NOx emisyonlarını azaltmak veya kontrolünü sağlamak için çözümler sunmaktadır. Toksik veya zararlı bir özellik taşımamaktadır. Ford Euro 5 Adblue İptal Emülatörü, ağır vasıta araçlar için özel üretilmekte olan ve adblue problemlerine karşı çözüm amacı taşıyan bir cihazdır. Montajı oldukça basit olup ve obd (diagnostik) soketi üzerinden yapılması gerekmektedir. Ayrıca Adblue İptal Emülatörü aracınıza hiçbir zarar vermemektedir. Montaj sonrasında aracın Adblue sistemi devre dışı bırakılmaktadır. Adblue sisteminin bulunduğu araçlarda kolaylıkla kullanabileceğiniz bu cihaz, sistemi devre dışı bıraktıktan sonra sıvı kullanımını durduracaktır. Söz konusu Adblue Emülatörü kusursuz bir şekilde çalışarak aracın Adblue değerlerini ve emisyonlarını doğru bir şekilde göstermekte ve düzenlemektedir. Ayrıca montaj sonrasında cihaz, aracın adblue yakıt seviyesini sabit tutmaktadır. Adblue İptal Emülatörü, sistem elektroniğini devre dışı bırakması üzerine motorun herhangi bir güç kaybı olmaz ve uyarı almazsınız.

Son derece kullanışlı ve fonksiyonel olan ‘Ford Euro 5 Adblue İptal Emülatörü’nü sailteknoloji.com ve canbusemulator.com sitemizden temin edebilir ve sorularınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar

Yorum Yazın