FORD VCM2 ARIZA TESPİT CİHAZI

Kategori: Genel Tarih:

Otomotiv sektörü, güncel ve canlı yapısıyla karmaşık bir hal alan araç markalarına karşı en iyi hizmeti sunacak yardımcı cihazların üretimi için en iyi sonuçları ortaya koymaktadır.

Otomotiv sektörü, güncel ve canlı yapısıyla karmaşık bir hal alan araç markalarına karşı en iyi hizmeti sunacak yardımcı cihazların üretimi için en iyi sonuçları ortaya koymaktadır. Teknolojik gelişmelerin büyük ses getirdiği bu sektörde ister kişisel ister kurumsal araçlarınızı en iyi şekilde koruyacak ve bunu yaparken de zamandan tasarruf edeceksiniz. Bir arıza sonucu oto servislere götürdüğünüz ve arızanın ne olduğunu öğrenmek için saatlerinizi harcadığınız o günler artık geride kaldı. Sail Teknolojinin en iyi hizmeti almanız için size sunduğu ürünler hakkında sailteknoloji.com üzerinden detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Bugün bu yazımızda son derece gelişmiş ve güncel araçlarda kullanımı oldukça tavsiye edilen , teknisyenlerin ihtiyaç duyduğu bir cihaz olan VCM2 Arıza Tespit Cihazı hakkındaki detaylardan bahsedeceğiz.

Ford VCM2; araç bakımı, arıza okuma ve silme, yeniden programlama, anahtar kodlama, canlı değerleri okuma gibi işlemleri yapabilen bir arıza tespit cihazıdır. Ford yetkili servislerinin kurtarıcısı haline gelen bu cihaz arıza tespitinin doğru ve hızlı bir şekilde yapılabilmesi için üretilmiştir. Integrated Diagnostics Software (IDS) ve Ford Diagnostic & Repair System (FDRS) ile tam sistem tanılama ve programlama imkanı vermektedir. Servisinize gelen aracı otomatik bir şekilde tanımaktadır. VCM2 sayesinde; beyin programlama / adaptasyonu, EGR testi, ABS testi, ESP testi, DPF temizleme ve iptali, Direksiyon açısı tamiri, Hız sabitleme testi ve hız limiti iptali, Otomatik şanzıman kodlama, Anahtar kodlama, Gösterge paneli kontrolü, Dizel ve benzinli motor testi gibi birçok alanda onarım, kontrol ve bakım sıfırlama işlemlerini yapabilirsiniz. Online kodlama ve ayarlama yapmak, online bir şekilde kalibrasyon dosyası indirip söz konusu araca yüklemek VCM2 cihazı sayesinde mümkündür. Ürün Ford markasına ait bir arıza tespit cihazı olarak bilinse de cihazı Ford motoru kullanan Land Rover, Mazda, Jaguar gibi araçlarda da bağlantılı bir şekilde kullanabilirsiniz. Ford markası sürekli gelişmekte olan bir araç markası olduğu için VCM2 cihazının güncel özelliklerinden faydalanarak arıza tespit cihazını son model araçlarda dahi kolaylıkla kullanabilirsiniz. Ford VCM 2 Arıza Tespit Cihazı; OBD2 kablosu ve USB kablosu ile tarafınıza iletilmektedir. Oto servislerinizde elinizin altında bulunmasından son derece memnun olacağınız bu ürün sayesinde nokta atışı teşhisler yaparak hem araç sahibine hem de kendinize vakit kaybettirmemiş olacaksınız.

Yorumlar

Yorum Yazın