SailDiag F1 Ford Truck Arıza Tespit Cihazı

Kategori: Genel Tarih:

Otomotiv sektörünün canlı ve dinamik yapısı sayesinde artık servislerde araçların teşhis ve tespit işlemleri kısa süre içerisinde, düşük maliyetli bir şekilde yapılmaktadır

Otomotiv sektörünün canlı ve dinamik yapısı sayesinde artık servislerde araçların teşhis ve tespit işlemleri kısa süre içerisinde, düşük maliyetli bir şekilde yapılmaktadır. Teknolojik gelişmeler her alanda olduğu gibi otomotiv sektöründe de yakından takip edilmektedir. Günden güne araç markaları, araçların yeni versiyonları için çalışmalar yaparken bazı firmalar bu güncel çalışmaları dikkate alarak araç sağlığı ve onarımları için de destekleyici ürünler piyasaya sürmektedir. Güvenlik, arıza tespit cihazları vb. ile adından sıklıkla söz ettiren Sail Teknoloji; hem kişisel olarak hem de oto tamirhanelerde, garajlarda, servislerde kolaylıkla kullanılması için son derece fonksiyonel olan ve merak uyandırıcı bu ürünlerin satışını gerçekleştirmektedir. Sail Teknolojinin üreticisi olduğu ve birçok kişi tarafından kolay ulaşım ve kullanım imkanı sayesinde talep gören SailDiag F1 Ford Truck Arıza Tespit Cihazı güncel teknolojik yapısı ve nokta atışı tespit özelliği ile araç tamiri ve bakımından sorumlu olan kişilerin bir numaralı tercihidir. Ford marka kamyonlar üzerinde arıza tespiti ve test işlemlerini büyük bir titizlik ile yerine getirmektedir. SailDiag F1 Ford Truck Arıza Tespit Cihazı ile ister akıllı telefonlarınızı ister tabletlerinizi kullanarak Ford kamyonlar üzerinde arıza tespiti yapabilirsiniz. Cihaz sayesinde hata kodlarını okuyup silme, yağ servis resetleme, parça testleri, adaptasyon ve kalibrasyon, parametre okuma/yazma/değiştirme, DPF rejenerasyonu, şase yazma, enjektör kodlama ve daha fazla birçok bakım ve tespit işlemlerini kusursuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Arıza tespiti konusunda cihaz, söz konusu aracı taramakta ve eski teknolojiye sahip yüksek maliyetli ürünlerin yanı sıra hem zamanınızın boşa harcanmasına engel olmakta hem de tek bir ürün ile basit, işlevsel bir kullanım hizmeti sunmaktadır. SailDiag F1 Ford Truck Arıza Tespit Cihazı, tüm Euro 6 Ford Cargo ve F-max serileri üzerinde hatasız çalışmaktadır. Can-Bus tester ve Sensor tester özellikleri sayesinde tüm sensörlerin testlerini yapabilir ve Can-Bus hattının çalışıp çalışmadığını ve hatta çalışır durumda ise hangi ünitelerin aktif olduğunu test edebilirsiniz. Cihaz, birçok işlemi yetkili servis düzeyinde yapma imkanı tanımaktadır. Tam donanımlı diagnostik tasarımı ile ECM, BCU, CLUSTER, T-CLUSTER, ABS, KNORR-ABS, EBS, AMT ECAS, INTARDER, DTCU ünitelerinde gerekli kontrolleri ve tespit işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. F1 Ford Truck Arıza tespit cihazı elinizde var olan herhangi bir arıza tespit cihazına göre 10 kat daha hızlı çalışmaktadır. Böylelikle araç hakkında hızlı ve kesin sonuçlar alabilirsiniz.

Sailteknoloji.com sitemizden gönül rahatlığı ile temin edebileceğinizi SailDiag F1 Ford Truck Arıza Tespit Cihazı yerli ve milli bir üründür. Herhangi bir sorun yaşanması durumunda veya merak ettiğiniz bir konu hakkında Sail Teknoloji ulaşmak istediğiniz her an sizin yanınızda olacaktır.

Yorumlar

Yorum Yazın