Thinkcar T-wand 200 Avantajları Ve Yenilikleri Nelerdir ?

Kategori: Genel Tarih:

Otomotiv sektöründe yenilikler hız kesmeden devam ediyor. Her geçen gün teknolojinin ilerlemesiyle otomotiv sektöründe kullanılan aletlerde ve ürünlerde çeşitlilik gözlemlenmektedir.

Otomotiv sektöründe yenilikler hız kesmeden devam ediyor. Her geçen gün teknolojinin ilerlemesiyle otomotiv sektöründe kullanılan aletlerde ve ürünlerde çeşitlilik gözlemlenmektedir. Araç sağlığı ve bakımından sorumlu kişilerin dikkatle takip ettiği bu yeni ürünler, son derece gelişmiş teknolonik özellikleri sayesinde bir önceki versiyonlarını ve yüksek maaliyetli alternatiflerini geri planda bırakmaktadır. Tek bir ürünle birden fazla işlemi gerçekleştirmeyi amaçlayan firmalar, piyasaya sundukları ürünlerin kullanım kolaylığından emin olduktan sonra arz talep üzerine üretimlerine devam etmektedir. Otomotiv sektöründeki başarılı çalışmalarından ötürü adından sıklıkla bahsettiren Thinkcar firması yeni nesil otomobil markalarının sistem ve teknolojilerine uygun cihazları, müşteri memnuniyeti doğrultusunda hizmete sunmaktadır. Markaların gelişmiş araç modelleri üzerinde rahatlıkla kullanılabilecek yeni sürümdeki ürünleri birçok fonksiyonel kullanım alanı bulundurmaktadır. Bu yazımızda Thinkcar firmasının yeni nesil teknolojik ve yükseltilmiş modellerinden biri olan Thinkcar T- Wand 200 cihazının detaylı açıklamasına yer vereceğiz. Küçük ve taşıması kolay boyutuyla Thinkcar T wand 200'ü taşımada zorluk yaşamadan kullanabilirsiniz. T-wand 200, gelişmiş ve daha duyarlı anten yapısı ile THINKTPMS G1'in yükseltilmiş bir versiyonudur. Profesyonel bir şekilde çalışma imkanı sunan T wand 200, Thinktool serisi ile koordine bir şekilde hizmet vermektedir. T wand 200 son derece profesyonel olan bir TPMS yani Lastik Basıncı İzleme Sistemi cihazıdır. T wand 100 ürünü ile karşılaştırıldığında daha küçük bir boyutta olduğu ve Thinktool Max, Thinktool Master, Thinktool Master 2 gibi birçok cihazla uyumlu çalıştığı bilinmektedir. Profesyonel ve teknolojik TPMS cihazı programlama, yeniden öğrenme, kodlama, aktivasyon gibi fonksiyonlara sahiptir. Thinkcar T wand 200 cihazı son derece gelişmiş yenilikçi ve güncel tasarımıyla TPMS sensörünün etkinleştirilmesi üzerine; sensör kimliği, lastik basıncı, lastik frekansı, lastik sıcaklığı ve akü durumu gibi verileri görüntüleyebilmektedir. Cihazın çoklu sensör programlama özelliği sayesinde arızalı sensörü değiştirebilirsiniz. Ayrıca çoklu sensör programlama ozelliği ile 8 sensöre kadar programlama yapılabilmektedir. Thinkcar T 200, kodları okuma - silme ve canlı veri akışını takip etme özelliklerine sahiptir. Bu özelliklerden faydalanarak lastik basıncından kaynaklı arıza teşhislerini gerçekleştirebilirsiniz. Sensörü yeniden öğrenme özelliği ile cihaz, sensör tanıma amacıyla yeni programlanan sensör kimliklerini araçların ECU bölümlerine yazmak için kullanılmaktadır.

Çok amaçlı ve kullanışlı Thinkcar T wand 200 cihazı, piyasada bulunan Thinktool ve Thinkdiag cihazlarıyla uyumlu bir şekilde çalışmaktadır. Servislerde bakıma alınacak araçlar üzerinde gönül rahatlığı ve kolaylıkla kullanabileceğiniz bu cihazı sailteknoloji.com sitemizden inceleyebilir ve temin edebilirsiniz.

Yorumlar

Yorum Yazın