Thinkdiag Arıza Tespit Cihazı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

Kategori: Genel Tarih:

Teknolojik ilerlemeler ile komplike bir hal alan otomotiv sektöründe neredeyse her yeni günde yeni bir ürün ortaya çıkmaktadır. Bu ürünlerin sürekli güncellenmesiyle bir önceki versiyonuna ait bilgilerin üzerine işe yarar birçok faydalı özellik eklenmektedir. Markaların araçları güncellemesi ve piyasaya yeni modeller sunması üzerine oto servislerde de güncel ürünler kullanılmaya başlanmıştır. Thinkcar firmasının kullanıma sunduğu Thinkdiag cihazı son derece gelişmiş, güncel özellikleri sayesinde araçlar hakkında hatasız sonuçlar vermeyi amaçlamaktadır. Thinkdiag; oto tamirhanelerde, garajlarda vb. teknisyenlerin arızanın ne ve nerede olduğunu kısa süre içinde tespit etmesine olanak sağlamaktadır. Ayrıca tespit ve teşhis sırasında ekstra bir cihaza ihtiyaç duyulmamaktadır. Thinkdiag arıza teşhis cihazını, cihazın kendi uygulamasıyla eş zamanlı bir şekilde kullanabilirsiniz. Thinkdiag'ı OBD portuna takıp daha sonrasında teşhis işlemlerinin yapılacağı aracı çalıştırdığınız zaman cihazı, bluetooth ile akıllı telefon veya tabletlerinize kablosuz bir şekilde bağlayarak kolaylıkla kullanabilirsiniz. Kullandığınız telefon veya tabletlerde sorun olması halinde Thinkdiag'ı bağımsız bir şekilde başka telefon ve tabletlere taşıyabilirsiniz. Kusursuz hizmet kalitesi sayesinde zamanınızı da olumlu bir şekilde kullanmazını amaçlayan bu cihaz hızlı bir işlem gücüne sahiptir. Hızlı işlem gücü sayesinde birim zamanda daha fazla test sonuçlarına ulaşabilirsiniz. Bu yeni nesil diagnostik cihazı sayesinde tüm arıza tespit modüllerinin çalışırlık testlerini kontrol edebilir ve tamamlayabilirsiniz.

Thinkdiag, uzun süren araştırmalar ve geliştirmeler sonucunda piyasaya sunulmuştur. Teknisyenlerin gözdesi haline gelen bu cihaz kullanışlı ve taşınabilir boyutuyla maksimum seviyede hizmet vermektedir. Yüksek donanımlı istemci ve teşhis yazılımları sayesinde arıza teşhisinde önemli farklar ortaya koymaktadır. Güçlü tarama yöntemi sayesinde arıza kodu okuma ve silme, veri akışını okuma, canlı değerleri takip etme vb. birçok alanda tarama yapabilir. Bu tarama sonuçlarını grafikler halinde sunabilir. Yazılım veya donanım noktasında bir sorun yaşamanız halinde Thinkdiag arıza tespit cihazı size yapılması gereken güncellemeleri önerir. Satıcıya bağlı kalmadan dilediğiniz yerde cihazı kullanıp güncellemeleri yapabilirsiniz. Ayrıca yeni nesil araçlarda bulunan DPF sistemleri, parça adaptasyonları-kalibrasyonları, ABS, SRS, şanzıman ya da kodlama durumlarında Thinkdiag size sınırsız çözüm önerisi sunmaktadır. Thinkdiag ile yapabileceğiz bir diğer faydalı özellik yağ sıfırlama, şanzıman sıfırlama, fren sıfırlama gibi resetleme işlemlerini sorunsuz bir şekilde yerine getirmesidir. Araç sağlığı raporu anlık olarak tarafınıza iletilebilir. Thinkdiag arıza tespit cihazı, farklı araç markaları göz önünde bulundurularak oluşturulan direksiyon açısının azaltılması, bakım ışığının sıfıra çevrilmesi gibi özel fonksiyonlar sunmaktadır. Thinkdiag uygulaması üzerinden ECU ile iletişim kurarak, araç çalışma verileri hakkında bilgilendirilmenizi sağlar.

Ekonomik ve taşınabilir olması, doğru sonuçlar vermesi Thinkdiag arıza tespit cihazının otomobil ve araç sektöründe talep görmesini sağlamaktadır. Muadilleri arasında ilk tercih edilen Thinkdiag arıza tespit cihazını cihazını sailteknoloji.com sitemizden temin edebilirsiniz.

Yorumlar

Yorum Yazın