THINKTOOL TPMS T100 Ailemizin Ve Sevdiklerimizin Güvenliği

Kategori: Genel Tarih:

Araçlarımız her zaman bizim için çok önemli. Onların sağlıklı olması bizim, ailemizin, sevdiklerimizin güvende oluşunun bir çeşit simgesidir. Araç sağlığını ise düzenli bakımlar ve gerek görülen ek işlemler ile sağlayabiliriz.

Araçlarımız her zaman bizim için çok önemli. Onların sağlıklı olması bizim, ailemizin, sevdiklerimizin güvende oluşunun bir çeşit simgesidir. Araç sağlığını ise düzenli bakımlar ve gerek görülen ek işlemler ile sağlayabiliriz. Günümüzde kaydedilen teknolojik ilerlemelerle markalar bu konu üzerinde daha çok çaba sarf etmektedir. Her gün araç markaları için yeni versiyonlar ortaya koyulmakta ve buna paralel olarak araç sağlığını ve bakımını destekleyici yeni ürünler piyasaya sürülmektedir. Thinkcar firması da bu konu üzerine otomotiv sektöründe büyük yankı uyandırmış ürünler ortaya koymaktadır. Yeni nesil TPMS araçlarından biri olan ve servislerin ilk tercihi haline gelen Thinkcar T- Wand 100 kusursuz ve hatasız hizmet vermeyi amaçlamaktadır. Bu yazımızda Sailteknoji.com sitemizden gönül rahatlığı ile temin edebileceğiniz Thinkcar Thinktool TPMS T-100 cihazının işlevsel özelliklerine yer vereceğiz.

Thinkcar T- wand 100 tam TPMS sensör aktivasyonu, programlama, obdII işlevi ve yeniden öğrenme fonksiyonları sayesinde sorunsuz hizmet vermektedir. Servislerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürün sayesinde bakıma alacağınız araçların sensör verilerini detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. TPMS sensörünü etkinleştirdikten sonra lastik basıncı, akü durumu, lastik frekansı, sensör kimliği, lastik sıcaklığı, kodları okuma ve temizleme vb. görüntüleyebilirsiniz. Profesyonel bir servis aracı olan Thinkcar T-wand 100, Bluetooth aracılığı ile servis verilerini okuma özelliğine sahiptir. Ayrıca cihaz üzerinden OBD portu ile TPMS sensörlerini yeniden öğrenilmekte ve programlanabilmektedir. Sensörün yeniden öğrenilmesi fonksiyonu, sensör tanıma için yeni programlanmış sensör kimliklerini aracın ECU ünitesine yazılması amacıyla kullanılır. TPMS sensör programlama sırasında arızalı sensörün değişebileceği ve aynı anda 8 sensöre kadar programlama özellikleri de mevcuttur. Sensör programlama ayrıcalığı ile otomatik kimlik oluşturma, manuel oluşturma, kimliği kopyalama özelliklerinden faydalanabilirsiniz. T-wand 100 cihazı kullanışlı ve şık tasarımı ile kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Cihaz, 3100 mAh/3.8v'luk batarya kapasitesine sahiptir.  Cihazın bağlantılarını Bluetooth ve OBDII bağlantı noktası ile gerçekleştirebilirsiniz. T-wand 100 hiçbir destek aracına ihtiyaç duymadan ilgili konularda gerekli hizmeti sunmak için tasarlanmıştır. Teknisyenlerin veya araç bakımından sorumlu servis görevlilerinin kurtarıcısı haline gelen bu ürüne fırsat vererek en kısa sürede doğru işlemler yapmayı ve hatasız sonuçlar almayı garantileyebilirsiniz.

Yorumlar

Yorum Yazın