FIAT Gateway Bypass Modülü (SGW)

FIAT Gateway Bypass Modülü (SGW)

11,00 $

FIAT araçları için özel olarak tasarlanmış bu modül, Avrupa otomobil mühendisliğiyle uyumlu bir şekilde aracınızın elektronik sistemlerine erişim sağlar.

Adet

Tüm Dünyaya Ücretsiz Kargo

Teslimat: 2-4 Gün İçerisinde Teslimat

Anlaşmalı Kargo Firmaları:

  • Güvenli Alışveriş Güvenli Alışveriş
  • Hızlı Teslimat Hızlı Teslimat
  • Kolay İade Kolay İade
  • Memnun Müşteri Memnun Müşteri

FIAT OEM üretici firmalar, 2018 yılından itibaren ürettikleri araçlarda Security Gateway olan SGM Gateway adlı yeni bir modül kullanmaktadır.

Bu modülün amacı, CAN verilerinin G veya LTE ağları tarafından ele geçirilmesini önlemektir. Bu ByPass modülü, güvenliği geçmenize yardımcı olur. Ayrıca 2018 sonrası araç modelleri için tüm teşhis cihazlarında kullanılmalıdır.

Teknik Modül Özellikleri

Güvenlik modülü, Gateway ByPass Emülatörü kullanıldıktan sonra teşhis cihazları ile araç arasındaki engellemeyi kaldırır.

Tak ve kullan yapısı sayesinde hızlı ve pratik kurulum imkanı sunar.

12+8 priz ile uyumludur.

Özellikler

Kolay Kurulum

Plug-and-play tasarımı sayesinde hızlı ve kolay kurulum yapılabilir.

Güvenli Kullanım

Aracınızın orijinal sistemine zarar vermez ve kalıcı değişiklik oluşturmaz.

Yüksek Kalite

Dayanıklı malzeme yapısı ile uzun ömürlü ve güvenilir kullanım sunar.

Güncel Uyum

Gelişmiş araç sistemleriyle uyumlu çalışacak şekilde tasarlanmıştır.

Kullanım Alanları

Teşhis ve servis işlemlerinde araç ile cihaz arasındaki erişimi kolaylaştırır.

Modifikasyon ve ekipman yükseltme işlemlerinde pratik kullanım sağlar.

Araç sistemleri ile daha esnek iletişim kurulmasına yardımcı olur.

PRO915

Belirli Referanslar

Dikkat! Adblue iptal emülatörü cihazı kullanımı bazı ülkelerde, özellikle avrupa birliği ülkelerinde yasadışıdır. Bu cihazın kullanımı yüksek egzoz gazı emisyonuna neden olacaktır. Adblue iptal emülatörünü kullanıma başladıktan sonra aracınız Euro4, Euro5 ve Euro6 standartlarına uymayacaktır. Cihazımız Euro 4/5/6 ekolojik standartlarına uyum gerektiren yasaların olmadığı ülkelere yöneliktir. Adblue iptal emülatörü SCR katalizöründeki DEF sıvı akışını durdurur. Adblue İptal Emülatörü, Euro 4/5/6 standartlarının zorunlu olmadığı ve buna bağlı olarak bu sıvının teminin mümkün olmadığı ülkelerde veya adblue sisteminden doğan arızaların giderilene kadar geçici olarak kullanılmak için tasarlanmıştır. Bu cihazı almanız tamamen kişisel bir karardır. Bu kararınızdan dolayı doğacak tüm yasal problemlerde şirketimiz mesul değildir.

Ürün Yorumları

Şuan hiç yorum yok

Yorum Yazın

FIAT Gateway Bypass Modülü (SGW)

FIAT araçları için özel olarak tasarlanmış bu modül, Avrupa otomobil mühendisliğiyle uyumlu bir şekilde aracınızın elektronik sistemlerine erişim sağlar.