Kablo Çorabı Nedir?

Kategori: Genel Tarih:
3mm, siyah, kablo, 3mm kablo çorabı, siyah kablo çorabı,

Kablo Çekme - Toplama çorabı olarak da nitelendirebileceğimiz kablo çorabları endüstriyel panolarda, hareketli ortamlarda ve buna benzer birçok alanda kabloların daha derli - toplu olması için bir arada toplanmasıdır.

Kablo çekme çorapları Galvanizli çelik halattan üretilmiştir. Kablo çorabı sayesinde de kabloların paslanmasını önlemektedir. İstediğiniz uzunlukta ve kalınlıkta kablo bulmanız mümkündür. 

Günümüzde fabrika gibi ya da büyük işletmelerde sıklıkla karşılaşılan yangınlar ister kontaktan çıkan yangınlar olsun ister sigorta kaçaklarından çıkan yangınlar olsun kabloların da işin içine girmesiyle daha büyük felaketler doğuruyor. 

Elektrik kaçaklarının da önüne geçilmesinde de büyük rol oynayan kablo çorapları sayesinde bu durumu minimuma indirmek mümkündür. Alev yürütmez özelliği sayesinde yangını ilerletmez ve durdurur. Çalışma sıcaklığı -50 derece ve 150 derecede sıcaklığa dayanıklılığı bulunmaktadır. 

Sadece kablolar için değil hortumların zarar görmemesi için de kullanılır. Evlerde ya da butik firmalarda da sıklıkla kullanılmaktadır. Örnek vermek gerekirse eğer büyük bir çiçekçi dükkanınız varsa ve sürekli işiniz gereği su ile uğraşmanız gerekiyorsa bunun için ekstra önlem almanız gerekebilir. Hal böyle iken Siyah Kablo Çorabı sizin için büyük kurtarıcı olma özelliği gösterecektir. 

Olası bir elektrikle ilgili bir problemle karşılaştığınızda hortuma veya  elektrik kablolarına geçirdiğiniz bu çorap sayesinde büyük bir zarar görmeden atlatabileceksiniz. Günümüzde kullanımı her geçen gün gelişmeye ve yaygınlaşmaya başlayan ürünler sayesinde alternatifler artmaktadır. 

Genel Özelliklerinden Bahsetmek Gerekirse;

  • Kalitelidir
  • Alev tutmaz
  • 150 derece sıcaklığa dayanır
  • Çok esnek yapıya sahip olmadığı için çıkmaz ya da kaymaz
  • -50 dereceye kadar dayanıklılık gösterir
  • Kablo ya da hortumun zarar görmesini engeller

Siyah Kablo Çorabını evinizde de kullanmanız tabi ki mümkündür. Sadece iş yerlerinde de ihtiyacınız olan her alanda kullanıma uygundur. Evde küçük çocuğunuz varsa açıkta olan kablo ya da hortum gibi ürünler onlar için tehlike oluşturabilir. Bu çorap sayesinde onları kaplayarak olası tehlikenin önüne geçmiş olursunuz. 

Aynı şekilde kedi veya köpek besleyenler de bilir ki onların dişleri kaşındığı zaman ne yapacakları belli olmaz durum böyle iken bu Siyah Kablo Çorabı yine çok fazla işinizi görecektir. 

Fakat önemli bir not olarak belirtmeliyiz ki Siyah Kablo Çorabını doğrudan güneş görmesi durumunda zamanla tahriş olmaya başlayabilir. Bunun için gerekli önlemleri alarak kullanmaya başladığınız takdirde uzun süre sorunsuzca kullanıma devam edebilirsiniz. 

İster evinizde isterseniz de iş yerinizde hiç fark etmez gönül rahatlığıyla uzun süre kullanabilirsiniz. Güvenle kullanacağınız Siyah Kablo Çorabı sayesinde artık olası tehlikelerin de önüne geçmiş olacaksınız. 

Ürünle ilgili görsellere zaten sitemizden göz atabilirsiniz. Ürün fotoğraftakiyle birebir aynı gelir ve herhangi bir aldatmaca ile karşılaşmazsınız. Gerekli durumlarda isterseniz WhatsApp üzerinden de bize yazarak irtibata geçebilirsiniz. 

Hızlı teslimat ile ürün en kısa sürede elinize ulaşır ve bir problem yaşamazsınız. Uygun fiyatı sayesinde rahatlıkla alabilirsiniz. Oldukça ekonomik ve  montajı da oldukça kolaydır.  

Etiketler: #3mm   #siyah   #kablo   #3mm kablo çorabı   #siyah kablo çorabı  

Yorumlar

Yorum Yazın