SailDiag Mercedes Arıza Tespit Cihazı

Kategori: Genel Tarih:
mercedes arıza tespit cihazı, xentry, saildiag,

Mercedes C4 cihazı Mercedes marka araçlarda diagnostik işlemlerini yapabileceğiniz OEM cihazdır. MB C4 cihazı Xentry ile birlikte çalışmaktadır.

Mercedes C4 cihazı Mercedes marka araçlarda diagnostik işlemlerini yapabileceğiniz OEM cihazdır. MB C4 cihazı Xentry ile birlikte çalışmaktadır. Piyasada popüler olan ve pek çok tamir atölyesi tarafından kullanılan MB C4 cihazı araçların arızalarını kolay bir şekilde bulmanızı sağlar ancak piyasada pek çok muadil bulunmaktadır bazı muadillerin ücreti çok yüksek bazılarının ise diğer muadillere göre bozulma oranı çok daha fazladır.Cihazın sık sık arızalanması işlerin aksamasına, uzun süren teknik servis sürelerinden dolayı da zaman kaybına sebep olmaktadır. Bu durumlar tamir atölyelerini zor duruma sokmakta para ve müşteri kaybettirmektedir. Durum böyle olunca alternatif cihazların arayışına girilmektedir. Tam bu noktada Sail Diag ürünü devreye girmekte ve Mercedes C4’e iyi bir alternatif sunmaktadır.

Uygun maliyetli bir ürün olan, Sail teknolojinin üretmiş olduğu Sail Diag Mercedes Arıza tespit cihazını Xentry programında interface olarak kullanabilirsiniz. 

SailDiag cihazının kurulumu diğer oem cihazlara göre çok daha kolay ve hızlıdır. Uygun maliyetli ve kompakt tasarımlı SailDiag Mercedes arıza tespit cihazı ile diagnostik işlemlerinizi yapabilirsiniz. canlı değer okuyabilirsiniz, araçlarda adaptasyon işlemlerini yapabilirsiniz, bakımını yaptığınız araçların servis ışığını sıfırlayabilirsiniz, adblue arızalarını silebilirsiniz, DPF rejenerasyon yaptırabilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra çalıştırma testleri gibi işlemleri de yapabilirsiniz. 12V ve 24V desteği sayesinde hem binek ve hafif ticari hem de ağır vasıta araçlarda yine bineklerde olduğu gibi bakım sıfırlaması, arıza okuma silme, versiyon bilgisi okuma, kalibrasyon, parametre değiştirme gibi işlemleri yapabilirsiniz. 

Etiketler: #mercedes arıza tespit cihazı   #xentry   #saildiag  

Yorumlar

Yorum Yazın