SID321 ECU Kilit Kaldırma Cihazı (Key Start Emülatörü) Nedir?

Kategori: Genel Tarih:
renault, master,

Renault Master 3 Adblue enjektörü gibi sensörlerden hata verebilir ve bu sensörlerin herhangi bir tanesinden arıza gelmesi durumunda ekrandaki kilometre uyarısı 800km den aşağı doğru veya daha riskli hatalarda 50km den aşağı doğru sayaç düşecektir.

RENAULT MASTER 3 araçları 2019 yılında değişime uğrayarak Renault Master 3 SID321 olarak üretime başladı. Renault Master 3 Adblue sistemi olarak eski versiyonlarına göre daha düşük emisyon sistemine sahip olması daha çevreci bir yaklaşım sundu. Fakat bu emisyon sistemi ile Renault Master 3 SID321 araçları hataya düşmesi durumunda ekrandan kilometre sayacı aşağı doğru saymaya başlar.

Bu hataları genel olarak sıralayacak olursak:

  • Renault Master 3 giriş NOX sıcaklığı
  • Renault Master 3 çıkış NOX sıcaklığı
  • Renault Master 3 SCR giriş sıcaklık sensörü
  • Renault Master 3 DOC giriş sıcaklığı
  • Renault Master 3 SCR çıkış sıcaklığı
  • Renault Master 3 Adblue sıcaklık sensörü
  • Renault Master 3 Adblue pompa modülü
  • Renault Master 3 Adblue şamandıra sensörü
  • Renault Master 3 DPF pressure sensör
  • Renault Master 3 Adblue kalite sensör

Renault Master 3 Adblue enjektörü gibi sensörlerden hata verebilir ve bu sensörlerin herhangi bir tanesinden arıza gelmesi durumunda ekrandaki kilometre uyarısı 800km den aşağı doğru veya daha riskli hatalarda 50km den aşağı doğru sayaç düşecektir.

"0 km bloke egzoz emisyon" hatasından sonra aracın kontağı açılabilir fakat marş izni vermez.

Aracının marş izni vermemesi durumunda aracınızın çekici yardımı ile servise götürülmesi gerekir.

SAIL Teknoloji firmasının geliştirmiş olduğu Renault Master 3 SID321 için geliştirdiği "KEY START Emülatörü " sayesinde aracınız yolda kalsa dahi, tak çalıştır cihaz ile aracınızı servise kadar gönderme izni verir. Oldukça kolay ve hızlı bir şekilde kullanımı olan "KEY START Emülatörü " size zamanınızı ve maddi sıkıntı kaybınızın önüne geçmiş olur. "KEY START Emülatörü " Renault Master 3 de olduğu gibi SID321 motor kontrol ünitesi kullanan diğer araçlarda da kullanılabilir.

Bu araçların bazıları:

  1. - Opel Movano
  2. - Nissan Navara


"KEY START Emülatörü " kontak açıldığında marş basmadığı durumda OBD2 soketine takılarak 20sn beklenir ve sonrasında kontak acık iken marş yapılarak aracın çalışmasına olanak sağlar. Aracınızın aktif hatası olduğu için sizin servise gitmeniz ve gerekli sensör ve hataları gidermeniz gerekir. Renault Master 3 SID321 araçların egzoz emisyon sisteminde sorunları gidermek için "Renault Master 3 Adblue Emülatör" Cihazı da geliştiren SAIL Teknoloji firması , bu alanda uzman çözümler sunmaktadır. Renault Master 3 adblue sistemi hatalarını bu cihaz sayesinde sorunsuz kılar.

Etiketler: #renault   #master  

Yorumlar

Yorum Yazın