Oto Anahtar Kodlama Cihazları

Kategori: Root Tarih:
sail teknoloji, sail tech,

Araba anahtarı, 1996'dan beri bir çip immobilizer olarak tasarlanmıştır. Araçta immobilizer okuyucusu varsa, anahtar üzerindeki immobilizer kodlaması kaydedilecektir. Bu nedenle, normal bir otomatik anahtarın aksine, bir çekim makinesi ile kopyalanamaz ve çalıştırılamaz.


İmmobilizerli araç anahtarı araca bağlanır ve teşhis cihazı ile OBD soketi üzerinden kodlanır. Bazı model ve markalarda araç immobilizer (ECU) adı verilen kutu çıkarılmış ve masaüstü haki kodlama cihazı kullanılarak EPROM üzerinden kodlama yapılmıştır.

Şu anda piyasada bulunan otomatik anahtar kodlama cihazları zed full, obdstar dp, lonsdor, autel, abrites, keytol plus, sbb, c100, skp 900, cgdı ve xhorse'dur. Birkaç araba anahtarı kodlayıcı modeli vardır.



Araba anahtarı kodlayıcıları, araç marka ve modeli, her araç için farklı immobilizer sistemleri ve farklı çiplerin kullanılması gibi nedenlerle büyük farklılıklar gösterir. Bu nedenle, tek bir kodlama aygıtı tüm aygıtları kodlamak için yeterli olmayabilir.

THINKCARPROG İmmobilizer Encoder THINKCARPROG İmmobilizer Encoder sayesinde aracınız hırsızlık ihtimalini önleyecektir.

Özellikler:

·     THINKCAR PROG İmmobilizer Kodlayıcı / Programlayıcı, güçlü çipleri okuyabilen ve yazabilen bir tür hırsızlık önleme cihazıdır. bu bir cihaz

·       EEPROM okuma ve yazma

·       Benz kızılötesi anahtar üretimi

·       BMW motorunun kodunu okuyun

     Bağlantı gerekmez. Esnek, kararlı, güvenilir ve  birçok teşhis cihazı ile kullanılabilir

   Ana fonksiyon olarak araç içi anahtar çip verilerinin okunması ve yazılması Ana fonksiyon olarak araç içi anahtar çip verilerinin okunması ve yazılması

     Yerleşik MCU'yu okuyun ve yazın

           Özel anahtar oluşturma

     BMW cas4 + / FEM çiplerini vb. okuyun ve yazın.

  Otomotiv elektroniği endüstrisi / çilingir / bakım fabrikası ve diğer profesyonel kullanıcılar için uygundur

Etiketler: #sail teknoloji   #sail tech  

Yorumlar

Yorum Yazın