Çocuğunuzun Güvenliği İçin Mini A8 Cihazı

Kategori: Genel Tarih:
çocuk, güvenlik, takip, a8,

Günümüzde çocuk istismarları, kaçırılmalar oldukça artmış bulunmakta. Hal böyle olunca anne babalar çocuklarını korumak  ve onları güvende tutmak için her türlü önlemi almaya hazırlar. Çocuklarımızı sürekli takip edemeyiz ama ara sıra, en azından ne yaptıklarını, nerede olduklarını merak ettiğimiz de onlara hissettirmeden bunu kontrol etmek isteriz.

Tam da bu anda Mini A8 Kişi Takip ve Dinleme Cihazı devreye giriyor. 

Kısa süreli kullanımlarda uzun süren pil ömrü sayesinde hem çocuğunuzun nerede olduğunu görebilir hem de kimlerle konuştuğunu cihazın dinleme özelliği sayesinde duyabilirsiniz. Ortamdaki en ufak sesleri bile iletme özelliği sayesinde sizin de içiniz rahat edecek. Kullanımı oldukça kolay olan bu cihaz sayesinde hiçbir zorluk çekmeden hemen aktifleştirebilceksiniz. 

Boyutunun küçük olması sayesinde göze çarpmaz ve istediğiniz gibi saklayabilirsiniz. İster çocuğunuzun çantasında isterseniz de bulunduğu ortama bırakarak (veya saklayarak) ortamı dinleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Gün içinde çalışıyor oluşunuz çocuğunuzdan haber almanıza engel olmamalıdır. Bakıcı ya da öğretmenler size çocuklarınızın güvende olduğunu söyleseler bile siz de elinizdeki cihaz sayesinde bunu teyit edebilirsiniz.

Sonuçta çocuklarımızın güvenliğini ve konforunu sağlamak anne ve babanın başlıca görevlerinden biridir. Hiçbir anne baba çocuğuna zarar gelmesini, onu istemediği ortamlarda bulunmasını ve uygun olmayan konuşmalara maruz kalmasını istemez.  Bu durum tabi ki de sadece çocuklar için değil aynı evde yaşayan ya da sorumluluğu size ait olan kişiler için de geçerlidir. 

Eğer ki evde bakıma muhtaç büyüğünüz varsa ve onunla nasıl iletişim kuracağınızı merak ediyorsanız, bu cihaz işinizi görecektir. Odasına bıraktığınız takdirde en ince sesleri bile duyma özelliği size büyük rahatlık verir. 

Günümüzde kabullenmemiz gereken bir acımasız gerçek var ki insanlar birbirlerine karşı bazen insafsız olabiliyor, durum böyle olunca evinizde veya bakıma muhtaç kişinin barındığı yere bu cihazı açıp bırakmak yeterli olacaktır. Daha sonra ortamdaki tüm sesleri dinleme imkanına varacaksınız.

Bu cihazı tabi ki de sadece çocuklarınız veya bakım hizmeti gören büyükleriniz için değil, evcil hayvanlarınız içinde kullanabilirsiniz. Sokağa alışma evresinde olan minik dostlarımız ürkekliği yüzünden tehlike sezdikleri zaman ortamdan uzaklaştıklarında  takip cihazı sayesinde nerede olduklarını kolaylıkla bulabilirsiniz. 

Ayrıca özellikle belirtmeliyiz ki Mini A8 Kişi Takip ve Dinleme Cihazı'nı sadece takip için kullandığınız takdirde pil ömrü 12 güne kadar çıkmaktadır. Bu da sizi sürekli cihazla uğraşma zorunluluğunda bırakmayacaktır. 

Tüm operatörlerle uyumlu olması sayesinde ekstra uğraşmak zorunda kalmadan kolaylıkla kullanıma başlayabilirsiniz. Uğraştırmadan hemen açabileceğiniz cihazın talimatında belirtildiği gibi oldukça kolay bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz. 

Ürünlerimizin geneli tamamen size hizmet ve fayda vermesi için tasarlandığından dolayı herhangi bir problemle karşılaşma olasılığınız oldukça düşüktür. Tabi ki yine de bir sorun veya arıza çıktığı zaman iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz. 

Etiketler: #çocuk   #güvenlik   #takip   #a8  

Yorumlar

Yorum Yazın