Çocuk Takip Sistemi Nedir? Nasıl Çalışır?

Kategori: Genel Tarih:
çocuk, takip, gps, çocuk takip,

Çocuk takip sistemi, çocuğunuzun; çanta gibi yanında taşıyabileceği herhangi bir eşyasına takabileceğiniz mini boyuta sahip bir takip cihazıdır.

Çağımızın koşullarında yeni bir nesil yetiştirmenin oldukça zor olduğunun hepimiz farkındayız. Bazen koruma içgüdüsünün baskınlığından bazen de karşımızdaki çocuğun naifliği ya da baş kaldıran yapısı gereği yanlış karar almadan, çocuğa sahip çıkma ve koruma dürtüsü oldukça baskındır. Hal böyle olunca çocuğa belli etmeden onu sürekli takip ve kontrol etmek gerekiyor.

İster çevre koşulları olsun isterse de kendi merakından olsun çeşitli kötü alışkanlıklara veya kişilere alışma sürecini oluşturmadan onu vazgeçirmek gerekir. Çalışan ebeveynlerin çocuğunu sürekli takip veya kontrol etmesi tabi ki de  pek mümkün olmuyor. Tam da bu anda imdadınıza “Çocuk Takip Sistemi” yetişiyor.

Çocuk Takip Sistemi’nden kısaca bahsetmek gerekirse;

  1. Küçük oluşu özelliğiyle dikkat çekmez veya hafif oluşundan dolayı çocuğun çantasında kolaylıkla saklanabilir.
  2. Turkcell, Vodafone ve Türk Telekomla uyumlu sim kartı sayesinde bir telefonu ilk defa açıyor gibi açılıp kurulması kadar kolaydır. 
  3. Cihazın içindeki sim kartına “Konum” yazıp gönderdiğiniz zaman çocuğunuzun bulunduğu yerin konumu birkaç dakika içinde gelecektir.
  4. Baz istasyonlarının olduğu her yerde çektiği için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. 
  5. Cihaz takip amaçlı kullanımlarda pil ömrü 4 ile 5 gün gibi uzun süre gitmektedir.
  6. Şık yapısı sayesinde kimse onun takip cihazı olduğunu anlamayacaktır. 

Çocukların yapısı gereği oldukça meraklılardır. Her konu hakkında bilgi sahibi olmayı isteyen tavırları onları farklı kapılara yönlendirilebileceği gibi belli yaştan sonra da onların peşinde olmak zorlaşabilir. Bu cihazı çantasında veya üstünde taşıdığı takdirde nerede olduğunu öğrenebilirsiniz. 

Sizden sakladığı bir şey olup olmadığını, yalan söyleyip söylemediğini de rahatlıkla öğrenmiş olursunuz.

Gelelim Çocuk Takip Cihazı'nın nasıl çalıştığını öğrenmeye;

  • Cihazı elinize aldığınız da öncelikle 2- 2,5 saat şarj etmeniz gerekir. 
  • Cihaza takacağınız SİM KARTInın pin kodunun İPTAL edilmesi gerekiyor.
  • Daha sonra sim kartına KONUM yazıp gönderdiğimizde aktifleştirmiş olacaksınız. 
  • Bundan sonraki adımda artık aktif olan cihazı istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.

Unutmayalım ki çocuklar birer eşya değil onları bir yere koyup orada durmalarını istemek imkansız. 

Çocuğunuz ister küçük olsun isterse büyük olsun çantasına takacağınız ya da saklayacağınız cihaz sayesinde onun nerede olduğunu kolaylıkla tespit edebilirsiniz.

Kreşe ya da anaokuluna giden çocuklarınız içinde kullanımı kolaydır. Çantaya taktığınız takdirde naif görüntüsü sayesinde çanta süsü olarak görüneceği için çocuğunuz onu sökmek istemeyecektir. Sizde işteyken çocuğunuzun eve gidiş saatinde ve okula giderken nerede olduğunu konumu sayesinde görebileceksiniz. 

Neden bu cihazı talep edelim sorusuna ise bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliğimiz, işimize duyduğumuz saygı gereği ürünlerimizin kalitesi ve müşteri memnuniyetini hep üst seviyede tutmamızdır. Herhangi bir problemle karşılaştığınız takdirde iletişim numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz. 

Teknoloji bu kadar gelişmişken en azından ondan bu denli faydalanmak siz anne babaların yararına olacaktır.  Çağa ayak uydurmaya hepimizin mecbur olduğu bu dönemde teknolojiyi en iyi şekilde kullanmak daha faydalı olacaktır.

Etiketler: #çocuk   #takip   #gps   #çocuk takip  

Yorumlar

Yorum Yazın