Powerbank Takip Ve Dinleme Cihazı

Kategori: Genel Tarih:
powerbank, takip, dinleme,

Şimdi bir powerbank hayal edin aynı anda hem telefonu şarj edebileceğiniz hem ortamı dinleyebileceğiniz hem de takip cihazı olarak kullanabileceğiniz. Çok mu imkansız geldi? SAIL TECH güvencesiyle böyle bir ürüne erişiminiz oldukça kolay.

Hepimiz, özellikle yoğun tempoda çalışanlar olarak powerbank kullanıyoruz.

Öyle uzun uzadıya anlatmaya gerek olmayan ürünümüzden kısaca bahsedelim isterseniz.

  • Günlük kullanıma uygundur.
  • Ses, ışık vb. Etki göstermediği için powerbank dışında kullanımını belli etmez.
  • Takip ve dinleme için bir sınırı bulunmamaktadır.
  • Sadece kapalı ortamlarda değil açık alandaki kalabalık sesleri bile ayırt etmesi sayesinde kullanıma uygundur.
  • Çekim gücü sayesinde baz istasyonu olduğu her yerden takip ve dinleme özelliğini kullanabilirsiniz.
  • 1 yıl garanti süresi vardır.

Ürüne kısaca baktığımız zaman kullanımı oldukça rahat ve ele yatkın olan bir ürün, peki bunu hangi alanlarda ve nerelerde kullanabiliriz.

İsterseniz kısaca buna da bakalım;

  • Çocuklarımız için
  • Evimizde yaşayan büyüklerimiz için
  • Çalıştığımız ekip arkadaşlarımız için
  • Bulunmadığımız ortamdaki konuşmaları dinlemek için (yasal durumu gözeterek)

Bazı büyüklerimizin yardıma ihtiyacı olduğu durumlarda onlara yardım etmek bizim başlıca görevlerimizdir. Sürekli eve bağlı yaşamalarını istemek onlara da haksızlık olacağı gibi bazen tek başlarına dışarı çıkmak bizleri korkutabilir. 

Kaybolma durumunda onlara ulaşmak imkansız hale gelebilir ya da başlarına bir şey gelirse haberimizin olmaması gibi. Bu tip durumların yaşanmasını engellemek için powerbank onların yanında olduğu sürece nerede olduklarını anında öğrenebiliriz. 

Bulundukları ortamı dinleyebilme özelliği sayesinde de başlarının belada olup olmadığını anlayabiliriz ve gerekli durumlarda müdahale edebiliriz. 

Kullanımı oldukça rahat olan powerbank sayesinde nerede olduğunu kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Sadece çocuklarınız veya bakıma muhtaç büyükleriniz için değil, ofis yaşamında patron veya yöneticilerin de tercihi olan bu ürün, çalışanın nerede olduğunu tespit edebilir ve konuşmaları dinleyebilir. 

Günümüzde çalışanları işe alındığı 2 ay boyunca deneme süresinde sürekli takip edip hata payını en aza indirgemek her yöneticinin tercihidir. Hal böyle iken powerbank sayesinde çalışanın yanında durduğu sürece nerede olduğunu tespit etme şansına ulaşmış oluyorsunuz. 

Bir diğer kullanım alanı olan bulunmadığınız ortamlarda bırakarak konuşmaları dinlemek (yasal durumu gözeterek) için de kullanımı yaygındır. Siz yokken ortamdaki konuşulanları dinlemek kimin ne dediğini öğrenmek için de kullanılan bu cihaz daha çok yöneticilerin tercihi de olsa bireysel olarak da kullanımı artmaya başlamıştır.  

Çoğu şirketin bünyesinde bulunan dinleme cihazları - Powerbank Dinleme ve Takip Cihazı sayesinde sadece çalışanların değil gelen misafirlerin ve iş ortaklarının da tam olarak ne istediklerini, beklentilerinin ne olduğunu öğrenerek ona göre bir planla karşılarına çıkarak onları da kazanmayı başardılar.

Böylelikle hem kendi işlerinde daha hızlı adımlarla büyüme hem de müşteriyi kazanarak karşı tarafın isteğini karşılamış oluyorlar.

Etiketler: #powerbank   #takip   #dinleme  

Yorumlar

Yorum Yazın