Hayvan Takip Cihazı Nedir ve Nasıl Çalışır?

Kategori: Genel Tarih:
hayvan, kedi, köpek, takip, güvenlik, hayvan takip, hayvan takip cihazı, nasıl çalışır, lite guardian,

Hemen hemen hepimizin evinde kedi ya da köpek vardır. Çocukların en yakın arkadaşı olan sevimli dostlarımızın da güvenliğinin bizlere emanet olduğunu unutmamalıyız.

Yeri gelir çocuğunuzla dışarı gezmeye çıktığınız zaman çocuğunuzun yanına yabancıların yaklaşmasına izin vermeyen, dostların da yanında siz olmadan da nerede olduklarını bilmek istediğiniz zaman içinse sizi Hayvan Takip Cihazı (Tasma) ile tanıştıralım.  

Tasmaya kolaylıkla takabileceğiniz ağır olmayan yapısı sayesinde kediniz - köpeğiniz taşımaktan rahatsızlık duymayacaktır.

Kullanımı oldukça kolay olan bu cihazın nasıl çalıştığını anlatmak gerekirse; 

  1. Öncelikle pin kodu kaldırılmış sim kartını cihaza takın.
  2. Açma - kapama tuşundan cihazı çalıştırın.
  3. Cihaz açıldıktan sonra GPS Led - Power Led ışıkları yanmaya başlayacak.
  4. Telefonunuzdan “Lite Guardian” uygulamasını indirip kurun.
  5. Tasmanın arkasındaki QR kodunu okutup kurulumun tamamını sağlamış olacaksınız.
  6. Artık cihazınız kullanıma hazır. Sevimli dostunuzun tasmasına takabilirsiniz.

Peki bu tasmanın tam olarak görevi nedir? İsterseniz ondan da bahsedelim:

  • Öncelikle kedi ya da köpek fark etmiyor takip etmek amaçlı kullanıma açıktır.
  • Siz evde yokken evcil hayvanınızın nerede olduğunu merak ettiğiniz anlarda hemen öğrenebilirsiniz.
  • Kaybolduğunda yerini hemen tespit edebilirsiniz.

6 gün süren pil ömrü sayesinde uzun süreli kullanıma uygundur. Iphone ve ve Android uyumlu tüm telefonlarda kullan rahatlığı sağlar. 32 gram ağırlığı sayesinde dostunuza ağırlık yapmaz ve hareketlerini kısıtlamaz. Yukarıda da dediğimiz gibi Lite Guardian uygulamasını indirdiğiniz gibi hemen kullanıma başlayabilirsiniz. 

Başlı başına sadece çocuğunuz için değil tabi ki. Evde otizmli bir yetişkin veya çocuk varsa onun yanında güvenlik amaçlı dolaştığı zaman da aklınız kaldığı durumlar da konuma hemen erişebilirsiniz. 

Otizm veya engelli bir birey olsun sürekli evde durmaları onlar için de sıkılma durumu yaratacağı için en azından yanında bir köpekle beraber dışarı çıktıkları zaman sizde konum takibi ile nerede olduklarını  bilip rahat edeceksiniz.  Çünkü her zaman yanında biriyle dışarı çıkma ya da herhangi bir şey yapmak onlar için de zor bir durum olduğunu bilmeliyiz. 

İster evde olsun isterse de dışarıda sürekli gözetip koruma durumu oldukça zor olacağı için en azından onlar için eğitilen bir terapi köpeği ile gözünüz arkada kalmadan vakit geçirmelerinin hiç sakıncası olmayacaktır. Hem köpeğin ona zarar vermeyeceğinden emin olacaksınız hem de nerede olduklarını bileceksiniz. 

Günümüz teknolojisinde bu müthiş bir şey olduğunu kabul edelim. 

Pil ömrünün de uzun süre dayandığı Hayvan Takip Cihazı sayesinde acaba şarjı yeter mi ben eve gidene kadar biter mi? diye de  düşünmenize gerek kalmayacak. Tamamen müşteri memnuniyeti ve rahatlığı baz alınarak üretilen bu cihaz sayesinde sizin üzerinizdeki yükü biraz olsun hafifletmiş olmayı hedef alır.  

İster ailemizin bir ferdi olsun isterse de evde baktığımız dostlarımız onların güvende olduğunu bilmek sizin için de iyi olacaktır. 

Etiketler: #hayvan   #kedi   #köpek   #takip   #güvenlik   #hayvan takip   #hayvan takip cihazı   #nasıl çalışır   #lite guardian  

Yorumlar

Yorum Yazın